Bejta e Musa, vazhdojnë edhe një vit!

Drejtuesit janë në ‘vlugun’ e përgatitjeve për kampionatin e ri. Kësisoj, së fundmi është arritur akordi, që mbrojtësit Azem Bejta, dhe Muharrem Musa, të jenë pjesë e klubit edhe për një vit!

Azem Bejta është futbollist që në çdo kampionat ka qenë ‘shtyll’ e ekipit, andaj rinovimi i kontratës së tij me klubin ishte tejet i mirëseardhur.

Kurse edhe Muharrem Musa është një futbollist i spikatur që ka dhënë kontribut të vazhdueshme, për ekipin! Kryesia ende po vazhdon intezvitisht bisedat më futbollistët tjerë!